За нас

Мисија и

Визија

Нашата мисија е задоволување на барањата и потребите на купувачите во Македонија, додека нашата визија е да сме најценет и добро познат бренд за продажба и дистрибуција на часовници во Македонија.

Како компанија стануваме
дистрибутери на брендовите :

CASIO, Esprit , Esprit накит, Festina, Lotus накит, Pierre Cardin, Calypso, Haribo, Daniel Klein, Swiss Military, OBAKU, COVER, U.S.POLO ASSN и ременчињата HIRSCH.

Краток

Историјат

– 1920 год. Стефан Салџиев започнува со изучување на часовничарскиот занает.
– 1928 год. Стефан отвара дуќан во Струмица.
– 1960 год. Миодраг – Драган Салџиев отвара дуќан во Старата скопска чаршија кој е најстариот фамилијарен дуќан Zenit
(B – Watch) којшто сè уште функционира и во кој и ден денес се извршуваат сервисните услуги како и продажба на часовници.
– 1991 год. Емилија Богоевска (Салџиева) со сопругот Владимир Богоевски ја продолжуваат семејната традиција.
– 2010 год. во Трговскиот Центар Веро се отвара нов дуќан B – Watch.
– 2010 год. во месец ноември во Градскиот Трговски Центар – Приземје се отвара нов дуќан на B – Watch.
– 2013 год. во месец мај се отвора прв продажен салон во Штип
– 2013 год. во месец декември се отвора нов продажен салон во Capitol Mall, нас. Аеродром, Скопје
– 2015 год. во месец мај се отвора нов продажен салон во Охрид
– 2016 год. во месец август се отвора нов продажен салон во Skopje City Mall