Големопродажба

Големопродажба на производи

Податоци:

Менаџер за големопродажба: Моцаноски Менде

Телефон: +389 78 398 049

Работно време: пон-пет 09-17 часот.

Брендови достапни за големопродажба: Daniel Klein, Casio, Edifice, G-SHOCK, Esprit, Festina, Lotus, Hugo Boss, Citizen, Obaku,  Strand by Obaku, Millner, Michael Kors, Emporio Armani, Fossil, Swiss Military, Cover, pierre cardin, Lacoste, Cluse, Polo Santa Barbara, Olivia Burton, Lee Cooper.

За информации, понуди и цени ве молиме пополнете контакт форма:

Големопродажба форма

    Податоци за компанија: