Кариера

Аплицирај за работа

b watch 1920 со својата 100 годишна традиција на пазарот во Македонија, се докажа како ценет и добро познат бренд за продажба на часовници, накит и очила за сонце од светски познати брендови.

Нашата главна цел е преку регрутација и мотивација на кандидатите за вработување, да ги пронајдеме и задржиме најдобрите вработени. Нивниот позитивен став, желбата за докажување и резултатите се примарни работи кои оваа компанија ги цени и вреднува, а за истите овозможуваме позитивен баланс помеѓу работното време и нивниот личен живот.

Потребни ни се кандидати кои се подготвени да се докажат и научат неопходни вештини за започнување на својата кариера со искусен тим за продажба.

Кариера форма