Оглас за вработување – графички дизајнер

b watch 1920 со својата 100 годишна традиција на пазарот во Македонија, се докажа како ценет и добро познат бренд за продажба на часовници, накит и очила за сонце од светски…

Попуст до -60% во Февруари

Акцијата започнува од 01.02.2020 и трае до потрошување на залихата. Производите кои се вклучени во акцијата имаат нивелирани цени со намалување од 20, 30, 40, 50 и 60 проценти. Сите…

Оглас за вработување продажни асистенти

B watch 1920 како најценет и добро познат бренд за продажба на часовници и накит во Македонија, има потреба од проширување на тимот продажни асистенти во Скопје. Потребни ни се…