Март- месец на жената

Споделеното внимание и споделеното време се секогаш идеалните подароци кои можеме да им ги подариме на нашите драги припаднички на „понежниот пол“. Но, никогаш не е на одмет ако нашето внимание го изразиме и со убав гест. А, кога сме кај  гестови на внимание, тука сме ние, да ви понудиме идеја, предлог и решение кој секогаш ќе будат пријатни спомени и насмевка.

А, секако, немојте да заборавите да се наградите и самите себеси.

Елегантни часовници

Прво и основно елегантната девојка\жена секогаш има беспрекорни манири, уникатен стил и часовник кој го истакнуваат нејзиниот беспрекорен изглед.

Предлог од нас:

Класични часовници

Додека модните трендови може да се менува од година во година, едно нешто што секоја девојка\жена треба да ги имаат во нејзината модна колекција е часовник кој таа може да го користи секојдневно.

Предлог од нас:

Безвремени часовници

Трендовските часовници се секогаш интересни, но доколку сакате некоја фотка да ви остане драг и убав спомен, секогаш внимавајте да носите „евергрин“, безвременски часовник на себе, кои ќе одговараат на повеќе модни комбинации и ќе делуваат префинето на вас.

Предлог од нас: