Најбараните модели за 2020 година

Иако годината која измина беше толку предизвикувачка, мора да признаеме дека не потфрливме при изборот на часовници. Ајде заедно да ги разгледаме најбараните модели за 2020та година 😀

Часовниците на Obaku се познати по својот минималистички и безвременски изглед. Оваа година на голема врата се врати коцкастиот облик.

Моделот од кој убедливо се бараше парче плус.

Во ладните денови, најбарани беа моделите со кожни ремчиња. Во оваа категорија најбарани беа часовниците на ESPRIT. Кој модел ви се допаѓа вам повеќе, виолетовиот или црниот?

Изминатата пролет најпобаруваниот модел беше на Обаку кој го има во три бои rose gold, silver и gold.

Машкиот модел кој е победник за 2020 година е OBAKU. Комбинацијата од црно ремче и темно сина позадина беше полн погодок за машките модели на часовници.

Новитетот кој ни пристигна ова лето е новиот бренд Strand by Obaku, кој стана многу брзо популарен меѓу помладите и сите кои се чувствуваат така 😀

Машкиот модел кој се бараше најмногу е секојдневен слим модел, со меш плетка и бела позадина.

И за крај, низ целата година најпопуларниот модел кој ги освои сите симпатии е ESPRIT, едноставен изглед со црна позадина