Попуст до -60% во Февруари

  1. Акцијата започнува од 01.02.2020 и трае до потрошување на залихата.
  2. Производите кои се вклучени во акцијата имаат нивелирани цени со намалување од 20, 30, 40, 50 и 60 проценти.
  3. Сите производи кои се вклучени во акцијата се транспарентно обележани и со нивелирани цени.
  4. Новите колекции не се вклучени во акцијата.
  5. Акцијата не се комбинира со други попусти, акции и промоции (Cashback).
  6. За време на акцијата дозволено е плаќање на рати преку НЛБ Тутунска Банка, Стопанска Банка и Diners на 12 рати.