Сервис

Сервисен салон: Стара Скопска Чаршија
Адреса: Подграѓе бр. 23
Телефон: 02/ 322-3661 моб. 078/ 398 042
Работно време: пон-пет 09-19, саб 10-18 часот

За сите прашања поврзани со сервисот, контактирајте нѐ:

Сервис форма