Успехот и не е така далеку ако веруваш во него

Ова се зборовите кои b watch ги проткајува раскажувајќи ја својата 101 годишна историја. Да се опстои толкав низ години е предизвикувачки, но ништо не е невозможно ако го имаш…

Март- месец на жената

Споделеното внимание и споделеното време се секогаш идеалните подароци кои можеме да им ги подариме на нашите драги припаднички на „понежниот пол“. Но, никогаш не е на одмет ако нашето внимание…

Најбараните модели за 2020 година

Иако годината која измина беше толку предизвикувачка, мора да признаеме дека не потфрливме при изборот на часовници. Ајде заедно да ги разгледаме најбараните модели за 2020та година :D Часовниците на…