Hugo Boss – make your point

Приказната за добро познатиот бренд HUGO BOSS започнува 1923 година. Како основач се потпишува Hugo Ferdinand Boss кој своевремено бил германски моден дизајнер. Hugo Boss за многу кратко време станува…