Искомбинирај го часовникот со Марис

Таа има впечатлив стил кој на сите ни го привлекува вниманието. Таа е нашата добро позната инфлуенсерка и модел. Таа е Maryse. За прв пат на нашиот блог имаме гостин.…

Март- месец на жената

Споделеното внимание и споделеното време се секогаш идеалните подароци кои можеме да им ги подариме на нашите драги припаднички на „понежниот пол“. Но, никогаш не е на одмет ако нашето внимание…