Бренд амбасадори

Љупчо Георгиев
Генерален Директор на Мајкрософ за Македонија и Косово
Зоран Витанов
Основач на Асоцијација на Менаџери на Македонија
д-р Јелисавета Георгиева
Извршен Директор на Стопанска Комора на Македонија
Ира Стефанов Бабиќ
Косопственик и CEO на Brand Union Агенција за дигитален Маркетинг
Тони Зен
Македонски Хип Хоп Артист
Коста Давид Петров
Основач на PWorld и автор на 4 бестселери